#BalloonKL

🎉 you & me . . . . . . . . Thank for choosing us 😉 Place your order with #charmballoonstudio We customised & We provide delivery 🚚 📦 📲www.wasap.my/60173203611 📲 Wechat :Charm balloon Studio #birthdayballoon #100daybabyballoon #bridalballoon #weddingballoon #eventballoon #Malaysiaballoon #klballoon #balloon #hotairballoon #charmballoonstudio #balloonkl #balloongift #balloon #weddingballoon #birthdayballoon


0💬Normal

爱从来不只是靠言语来表达,而是行动就能代表一切~😘😘💕顾客给女友的21岁生日惊喜,有没有很棒呢?开灯关灯都一样美美的 😍😍 婚礼/生日/求婚/各种派对布置 欢迎询问哦 💝👇 ☎️ 012-7086082 (Yingki) #loves #surprise #bunnyfloats #balloonkl #balloonmalaysia #roomsetup #balloonroomsetup #heliumballoon #heliumballoonkl #roomdecor #eventdecor #decoration #eventplannerkl #decoratorkl #balloons 🎈


0💬Normal

AND SHE LIVES HAPPILY EVER AFTER. . Fairytale sgt tau. . Love nya kalau kak fari pon dpt layanan mcm ni. . Haih lah. . So, siapa sapa yang nak celebrate event dalam masa terdekat ni, jom plan dgn Kak Fari. . . Kak Fari komfem bantu A to Z k. Link ada kat atas tu je tau. 😉 . . #surpriseplannerkl #surpriseplannerbangi #tabledecokl #malaysiapartyplanner #eventplannermalaysia #romanticroomkl #surpriseplanner #romanticplanner #romanticdinnerkl #tablesettingkl #birthdaypartykl #candlelightdinnerkl #proposalkl #roomdecokl #balloongarlandkl #eventplannerselangor #partyplannerkl #partyplannermalaysia #balloonkl #surprisebelon #tablestylingkl #surpriseplannermalaysia #birthdaypartykl #bridalshowerkl #anniversarykl #eventplannerkl


0💬Normal

Happy Birthday Anne💕 #balloonkl #balloon


0💬Normal

ALL WOMEN DESERVE TO BE TREATED LIKE A PRINCESS! . Siapa setuju? . Tak kesah lah cara mana ponnn, se simple mana pon, Kak Fari kalau boleh nak semua kita dilayan bagai princess. . So, sang lelaki kat luar sana yang nak melayan pasangannya macam princess, jom PM Kak Fari. . Komfem Kak Fari tolong A to Z. ❤ . . #surpriseplannerkl #surpriseplannerbangi #tabledecokl #malaysiapartyplanner #eventplannermalaysia #romanticroomkl #surpriseplanner #romanticplanner #romanticdinnerkl #tablesettingkl #birthdaypartykl #candlelightdinnerkl #proposalkl #roomdecokl #balloongarlandkl #eventplannerselangor #partyplannerkl #partyplannermalaysia #balloonkl #surprisebelon #tablestylingkl #surpriseplannermalaysia #birthdaypartykl #bridalshowerkl #anniversarykl #eventplannerkl


0💬Normal

Next Page