#LuludiByWacoal

Hi Ladies! Siapa disini yang suka soundtrack dari film/kartun Disney Classic? Emang gak ada yang bisa ngalahin ya dari suaranya sampai orchestranya yang megah banget! Yuk komen mana yang jadi favorit kamu! . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #jualpakaiandalam #jualunderwear #undies #bra #panty #onlineshopping #infowanitaid #disney #thelittlemermaid #thelionking #pocahontas #aladdin #tarzan


2💬Normal

Be classy and chic with this navy colored bra!😍 . In frame Bra LB 5981 IDR 190.000 Let's check our website for a special deals! (link in bio) . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #undies #onlineshopping #jualpakaiandalam #jualunderwear #kebutuhanwanita #infowanitaid


3💬Normal

WACOAL Ladies! Don't miss our best of the best 2019 collection with Wacoal Early Christmas promo of up to 70% off exclusively at House Of Wacoal, located at 1st floor. ⁣. #resindaparkmall #resinda #mallkarawang #mall #karawang #luludi #wacoal #fashion #womenunderwear #women #underwear #sexy #lingerie #luludibywacoal #insidematters #beyoutiful #wacoalIndonesia #wacoaleverlastingsupport #DecemberPromo


1💬Normal

Ada yang lebih suka streaming film dan ada juga yang lebih suka streaming series, Nah kalau kamu lebih suka yang mana dear? Streaming film atau streaming series? Yuk komen dan sebutin apa film/series favorit kamu! . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #onlineshopping #jualpakaiandalam #jualunderwear #jualpanty #kebutuhanwanita #infowanitaid #film #series


6💬Normal

Strapless bras are the necessity for any wardrobe that contains slinky one-shoulder dresses and flirty strapless dresses! The days of unsupportive and uncooperative strapless bras are over! Luludi's strapless bras are comfortable, supportive and will stay-put during every move, jump or shake, like this one! . In frame Bra LB 5749R1 IDR 190.000 . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #undies #onlineshopping #jualpakaiandalam #jualunderwear #kebutuhanwanita #infowanitaid


2💬Normal

Don't miss our best of best 2019 on Wacoal Early Christmas promo up to 70% only at House of Wacoal Ground Floor Pancoran Chinatown Point. #WacoalIndonesia #WacoalEverlastingSupport #BeYOUtiful #LuludiBYWacoal #pancoranchinatownpoint #pcp #shoppingcentre #malljakarta


0💬Normal

Hi Ladies! Yuk cek, ini dia alasan para zodiak ini gak bisa tidur! Kalau kamu dapet yang mana? Bener gak tuh? Yuk share di kolom comment!💫 . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #zodiac #zodiak #horoscope #sleep #girlthings #ramalanzodiac


4💬Normal

The perfect bra for sleeping, lounging, generally hanging around, or for throwing on real quick when the pizza delivery person knocks on your door! . In frame Bra LB 5042 IDR 190.000 Panty LP 5042 IDR 70.000 Let's check our website for a special price! (Link in bio) . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #sleepingbra #onlineshopping #jualpakaiandalam #jualunderwear #jualpanty #kebutuhanwanita #infowanitaid


2💬Normal

WACOAL Ladies! Don't miss our best of the best 2019 collection with Wacoal Early Christmas promo of up to 70% off exclusively at House Of Wacoal, located at 1st floor. ⁣. #resindaparkmall #resinda #mallkarawang #mall #karawang #luludi #wacoal #fashion #womenunderwear #women #underwear #sexy #lingerie #luludibywacoal #insidematters #beyoutiful #wacoalIndonesia #wacoaleverlastingsupport #DecemberPromo


0💬Normal

"17" #LuludiQuiz Yuk ikutan : 1. @zafinadina02 2. @rara_purnama_ 3. @ranthyfatkhull 4. @tengkuelda 5. @ardila6634 Done like Fanpage & Follow @luludi_intimate FB : Marthin Manalu IG : @marthin_manalu01 Semoga Beruntung 🙏 #Repost from @luludi_intimate with @regram.app ... Hi Ladies, it's time for #LuludiQuiz! Yuk tebak apa jawaban diatas dan menangkan e-voucher Luludi dengan total hadiah Rp200.000,- untuk 2 pemenang! Ini ketentuannya: 1. Follow Instagram @luludi_intimate & FB Luludi Indonesia 2. Like dan share postingan ini di Instastory kamu 3. Comment dengan mention 5 teman kamu 4. Comment & Like semua postingan bulan September 5. Gunakan hashtag #LuludiQuiz 6. Quiz juga berlangsung di Facebook Fanpage Luludi Indonesia sehingga akan dipilih 1 pemenang dari IG dan 1 dari FB. . Periode quiz 29 November - 6 Desember 2019. Good luck! . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #LuludiQuiz #LuludiGiveAway #kuisberhadiah #quizberhadiah #kuisinstagram #kuisgratis #infoquiz #infokuis #infogiveaway #freegiveaway #giveawayjakarta #kuisindonesia #kuishunter #kuisgratis #kuisindo #kuis #giveaway


0💬Normal

Pingin traveling tapi gak mau keluar uang banyak? Yuk ikutin tips-tips diatas Ladies! Dijamin hemat! Jangan lupa share info ini dengan mention Bestie kamu yang suka kamu ajak traveling✨ . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #onlineshopping #bajubaru #jualpakaiandalam #jualunderwear #kebutuhanwanita #infowanitaid


4💬Normal

What would 6 be Ladies? Let's comment and mention your best-est bestie!❤ . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #onlineshopping #jualpakaiandalam #jualunderwear #kebutuhanwanita #infowanitaid


5💬Normal

Hi Ladies! Siapa nih yang punya dan inget nama barang-barang 90'an ini? Yuk sebutin apa aja namanya! Barang 90'an apa lagi sih yang bikin kamu kangen tahun 90'an? Lets comment and share! . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #womensunderwear #bra #panty #onlineshopping #jualpakaiandalam #jualunderwear #jualpanty #kebutuhanwanita #infowanitaid


19💬Normal

Hi Ladies, it's time for #LuludiQuiz! Yuk tebak apa jawaban diatas dan menangkan e-voucher Luludi dengan total hadiah Rp200.000,- untuk 2 pemenang! Ini ketentuannya: 1. Follow Instagram @luludi_intimate & FB Luludi Indonesia 2. Like dan share postingan ini di Instastory kamu 3. Comment dengan mention 5 teman kamu 4. Comment & Like semua postingan bulan September 5. Gunakan hashtag #LuludiQuiz 6. Quiz juga berlangsung di Facebook Fanpage Luludi Indonesia sehingga akan dipilih 1 pemenang dari IG dan 1 dari FB. . Periode quiz 29 November - 8 Desember 2019. Good luck! . . #InsideMatters #LuludiByWacoal #LuludiQuiz #LuludiGiveAway #kuisberhadiah #quizberhadiah #kuisinstagram #kuisgratis #infoquiz #infokuis #infogiveaway #freegiveaway #giveawayjakarta #kuisindonesia #kuishunter #kuisgratis #kuisindo #kuis #giveaway


128💬Normal

Next Page