#bazaarpaknil

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

Trimming Borderlace Rm25/meter (1 side) Postage sm rm8, ss rm12 Tinggi borderlace: 22cm / 6.5 inci Ada warna hitam dan putih sahaja. Warna hitam tiada sequin. Warna putih ada sequin. Untuk whatsapp boleh terus klik link ni pada profile. #borderlace #borderlacemalaysia #laceborder #trimminglace #trimlace #borderlacemurah #lacemurah #lacemalaysia #kainlace #patchlace #sayajuallace #kainrenda #renda #nllace #lace #pengantin #veilmalaysia #veil #veilmurah #perkahwinan #pernikahan #pertunangan #kerjakahwin #bazaarpaknil #muamalaysia #makeupartistmalaysia #barangmekap #chunkybeads #bunga3d


0💬Normal

DAH PETANG PUN MASIH ON POINT 😍😍😍 Dulu awal pagi tudung cantik lagi, terletak cantik lagi. Tibe jer petang dah selebeh, tak on point dah. Hilang mood kejer... . Sekarang dah tak serabut2, Dah Gune pengeras tudung Niqa Hijab Awning Starch. happy jer sepanjang hari. Tak selebek selebeh dah!!😁 . Memang terpacak tudung tau & nampak natural je tau awning kita tu terbentuk. Takde la nampak kejung keras macam pakai pengeras tudung lain tau. . Lepas tu dia wangi dan tak melekit. Lepas iron memang takde tau kesan tompokan. Specially kat tudung satin memang takde kesan tompokan tau, wow! 😍. . . . Meh la try Niqa Hijab Awning Starch ni. Jom Klik wassap link di bahagian Profile atau bahagian komen sekarang! . . . . #niqainstantstainremover #niqahijabwash #hijabwash #niqahijabawningstarch #hijabawningstarch #niqakualaterengganu #niqamarang #niqa #ironaid #semburankanji #pencucikotoran #niqamurah #kotor #tudungkotor #sabunmurah #pembersihpakaian #bajumurah #tudung #bmf #tudungmurah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #hilangkotor #ootd #ootdraya #borong #barangmurah #buymuslimfirst


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

Bulan 10/19 itu hari baru bersulam cinta dengan WDTA, dah dapat feedback macam ni! Wahhh gojesnyaaaa 😱 Korang tengoklah apa WDTA dah buat pada akak ni. Makin anjal, tegang cantik je kulit akak ni. Psttt, bukan itu jer diam tak diam ada benefit lain lah akak ni dapat. Sebab itu iesha kata WDTA ni lain macam. Calit-calit sihat. Calit-calit cantik luar dalam dirawatnya. Auwwww 🙈 Nak lebih, dan nak rasa kehebatan WDTA ni kenalah calit cecepat tau 🤗 . Seunit krim wdta "RM80 HARGA PROMOSI" boleh pakai sehingga 2 bulan. So memang jimat berganda-ganda lahhh Grab SET KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60 FREE POSTAGE FREE GIFT Boleh oder terus ke wasap lesha: 📲 0109113162 📲 0109113162 📲 0109113162 . Atau Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio . #womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizomawar #mawarmerah


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

Testimoni pelanggan yg dah rasa Kek Lapis Premium Terbaru Dsara 😍 Jom cuba, boleh try set Trial dulu jika nak rasa 10 flavour terbaru 😋 . . 📲 WA for orders +60192887095 @ Klik link di Bio👆 #keklapis #kekgulung #keklapisviral #keklapissarawak #keklapismurah #keklapissedap #dsaralayercakes #keklapisdsara #ramadhan #ketukketukramadhan #preorder #raya2019 #bazaar #bazaarpaknil #openorder #promoraya #rayapromotion #instafood #testimoni #feedbackcustomer #onlinebusiness #sayajual #delivery #selfpickup #cod #ejencheras #agentdsaracheras #trustedseller


0💬Normal

SALES: 2 PASANG RM150 (BOLEH CAMPUR DGN LAURA KURUNG) . . 1 PASANG RM99 FREE POSTAGE / SS ADD RM10 . . 🌸 EXCLUSIVE AURORA KURUNG 🌸 . Ciri-Ciri Aurora Kurung :- . 💛 Available Saiz S M L XL 💛 Material Como Crepe 💛 Wuduk Friendly 💛 Design Exclusive 💛 Jenis Kain A Cut 💛 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan 💛 Zip Sebelah Kiri 💛 Mudah Digosok 💛 Sejuk & Selesa dipakai . ✔️ Tidak Jarang ✔️ Tidak Kecut ✔️ Tidak Mudah Renyuk ✔️ Tidak Berbulu selepas dibasuh . . #sayajualbaju #sayajualonline #minikurung #minikurungcantik #minikurungmurah #dress  #dressmurah #dresscantik  #dressmalaysia #jubah  #jubahmurah #jubahcantik #jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya  #kebayamurah  #kebayacantik #bajuraya #dressraya  #bazaarpaknil  #bridesmaids  #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #blousemurah #bajukurung #bajuraya2019 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2019


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

Carmeli blouse 1 PCS RM35 2 PCS RM60 3 PCS RM75 4 PCS RM100 Postage : Semenanjung - Add RM9 Sabah sarawak - Add RM15 Material : Mix silk Other : •Functional front button and at cuff •Off shoulder style Measurement : In cm Length 64 - 75, bust 110, shoulder 63, sleeve 40, hips 106. In inch Length 25 - 29.5, bust 43, shoulder 25, sleeve 15.5, hips 41. . Boleh terus click link nmbr kt bio tu jika berminat 😘 . #bajumurah#bajumurahmalaysia#bajukonvo#blousemurah#blousemurahcantik#bazaarpaknil#bajukurungdolly#tees#bajurayamurah#bajuplussizemurah#bajuplussize#blouseflower#blousecotton#bajukurungmurah#blouseplainmurah#blousewanita#bajukurungmurah#blousebungamurah#bajurayasetkeluarga#blousebunga#knitblouse


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

Siapa tak sabar menanti Diôra? 🤩 . . . Ada 2 berita ❤️ nak sampaikan dekat Uolls ni, Cuma 1 baik dan 1 kurang baik 😢 . . . berita baiknya adalah Diôra cardigan dress akan di lancarkan tak lama lagi dah! 😍 . . Dan yg BEST LAGI dengar kata ada bonus premium percuma tak kurang hebat macam sepupunya caralisa sebelum ni... 🤭 . . . Cuma berita kurang baiknya 😢 adalah Diôra ni akan di launch sebagai koleksi Limited èdition, di sebabkan proses pembuatan beads pearl pada Diôra yg agak rumit 😢 menghadkan tailoring untuk produce kuantiti yg banyak 😣😣 even dah ramai giler yg dah menanti-nantikan! 🤗 . . . Tapi korang jangan risau, 😎untuk pastikan korang tak terlepas pelancaran Diôra nanti korang boleh daftar Early Bird waitinglist 💕 dgn whatsapp sis 0195912842 or click link di bio 😍 . . P/s: Khas untuk yg daftar waitinglist akan jadi yg terawal dapat info promosi masa pelancaran nanti tau, bestkan? 😘 . #cardiganmurah #cardiganlimitededition #pearlcardigan #beadcardigan #cardigan #cardigandress #dress #kimonocardigan #bazaarpaknil #bynorlovers


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

. #SWAROVSKIADHOCKSALE #swarovskibangle_sifs #SWAROVSKIWATCHADHOCKSALE WHATAPPS 0192507879 - SYIDA IBRAHIM OR CLICK LINK @ BIO TO BOOK YOURS !! INSTALLMENT PLAN? PLS SCROLL DOWN 😊 . . SWAROVSKI CROSS CRYSTALDUST BLUE SILVER SIZE : M ONLY PRICE : 🆁🅼175 🅵🆁🅴🅴🅿🅾🆂🆃🅰🅶🅴, LIMITED STOCK ! ORIGINAL PRICE : RM469 . . DEPOSIT : RM50 ONLY 🅿🅻🆂 🅳🅾 🅽🅾🆃 🅱🅰🅲🅺🅾🆄🆃 /🅲🅰🅽🅲🅴🅻 SINCE I HAVE GIVEN SMALL DEPOSIT TO SECURE YOUR ORDER !!! BALANCE : NOV PAYDAY ETA : EARLY DEC . . . #ssmregisteredonlineseller #bazaarpaknil #birthdaygiftideas #hantaranpernikahan #swarovskimalaysia #sethantarankahwin #swarovskicrystaldust #swarovskibangle #swarovskibangle #crystaldustswarovski #bazarpaknil #baazarpaknil #authenticswarovski #swarovskioriginal #swarovskipreordermalaysia #swarovskipreorder swarovskiswanbangle_sifs #swarovskineelofa #neelofaswarovski #swarovskiraya2020 #bangleraya2020


0💬Normal

HAII HAIII🌹🌹 mau wajah tampak glowing, bebas jerawat, bebas flek dan pori pori terlihat kecil? Yuk coba deh SERUM VITAMIN C kita. UDAH BANJIR TESTI SAYY! GAPERLU RAGU LAGII😍❣️ apa aja sih kandungan serum vitamin c? Bee venom * menggalakkan pertumbuhan semula sel secara semulajadi *meningkatkan pembentukan kolagen *mempercepatkan pemulihan sel sel kulit yang rosak *bertindak sebagai alternatif antibiotik semulajadi untuk jerawat Witch hazel *membantu mencegah dan merawat jerawat *membantu merawat kulit berminyak *bertindak sebagai agen yang membantu melembapkan kulit dan melegakan kerengsaan *menyamaratakan tona kulit Ascorbyl glucosidase *memperbaiki tona kulit dan mencerahkan bintik bintik hitam *membantu meningkatkan seri kulit dan perlindungan antioksidan *membantu membolehkan kulit bersinar secara semulajadi dan sihat Hydrolyzed kolagen *melambatkan proses penuaan *melindungi kulit dari sinaran UV *meningkatkan ketumpatan kolagen dalam kulit *memastikan kulit sentiasa lembap dan elastik Citrus reticulate (tangerine) peel extract *membantu mengekalkan keseimbangan minyak dan lembapan dalam kulit *membantu menangani jerawat dan cela *membantu mengurangkan parut Citrus sinensis (sweet orange) oil *memberikan kelegaan yg cepat dan berkesan untuk masalah kerengsaan kulit *membantu menangani masalah jerawat serta cela di kulit muka *merangsang pertumbuhan sel sel baru kulit Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil *membantu menyembuhkan parut pada kulit *mengimbangi pengeluaran minyak di kulit muka *melegakan kerengsaan kulit WA ADMIN : 083119665162 #serumvitamin #sabunwajah#sabunjerawat #sabunjeragat #serumputih#jerawatmuka #skincaremurah #skincaremalaysia#skincareorganik #skincareterbaik #kulitsensitif#mukaputih #mukaflawless #mukalicin#mukacantik #mukakusam #jeragat #ekzema#loveramalaysia #meeracle #bazaarpaknil#kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #unikl#like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona#VitaminCSerumAnnona#entahapaygmerasukimu


0💬Normal

Next Page