#brushmakeup

Real techniques brush ready stock LOOSE brush ☑️powder brush ☑️fondation brush ☑️blusher brush walkin @retrochanteksboutique_kuantan2 ,atau by pos www.wassap.my/60179043818 #brushmakeup #butikkosmetikkuantan


0💬Normal

Mengapa MARY KAY MAHAL?🤔🤔 . Meh kita baca satu-satu fakta Mary Kay nih😘😘👇🏽👇🏽👇🏽 . Di dunia cuma ada 2% saja syarikat skincare & cosmetic yg mempunyai penyelidikan R&D & saintis. . Mary Kay adalah 1 daripada 2% itu. Setiap produk dihasilkan melalui penyelidikan yang terbaik untuk pastikan pengguna mendapat hasil yg terbaik, menggunakan bahan yg terbaik, sumber tumbuhan yg selamat, bebas bahan kimia berbahaya & yg penting dapat result yang diinginkan ❤ . Setiap formula di patenkan oleh Mary Kay. Itu lah exclusivenya produk Mary Kay ❤ . Mary Kay tak dijual dikedai, cuma boleh beli melalui Beauty Consultant untuk memastikan harga nya mampu milik di samping membuka peluang kerjaya kepada lebih ramai wanita seluruh dunia ❤ . #BeautyConsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #skincare #makeup #kecantikan #produkmarykay #flawless #marykaylife #brushmakeup #perfume #berusmuka #lipstik #beauty #foundation #mascara #trusted #pencucimuka #women #marykaylover #cantik #melaka #mk #beyou #beautiful #produkkecantikan #woman #giftforwomen #freepostage


0💬Normal

Alhamdulillah 💕💕 Dah ramai yang buad skin analyzer.. korang bile lagi?? jgn risauu percumaa sahaja 😍 kite boleh tahu jenis kulit kita.. bila dah tau kulit kite jenis apa.. baru boleh pakai produk yang sesuai dengan kulit ✨✨ pm kak Saba😚 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #skincare #makeup #kecantikan #produkmarykay #flawless #marykaylife #brushmakeup #perfume #berusmuka #lipstik #beauty #foundation #mascara #trusted #pencucimuka #women #marykaylover #cantik #melaka #mk #beyou #beautiful #produkkecantikan #woman #giftforwomen


0💬Normal

#marykayfoundation . 𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕 . Ready Stock 😘 . 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎! 𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢 . 🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 . 𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂 𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑 https://www.marykay.com.my/nikky . #Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #MaryKayMurah


0💬Normal

#marykayfoundation . 𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕 . Ready Stock 😘 . 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎! 𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢 . 🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 . 𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂 𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑 https://www.marykay.com.my/nikky . #Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #MaryKayMurah


0💬Normal

Es muy importante tener un buen mantenimiento a nuestras brochas con sus respectivos cuidados para que no vengan a habitar bacterias 🦠 #tipshilda #lostipsdebelleza #maquillaje #makeup #takecareofyourskin #wash #brushmakeup @clinique @hg_makeup21 @sarabarriuso


0💬Normal

🌸OPEN PREORDER🌸 Kuas Tabung ✔ 1 set kuas isi 12 pcs ✔ bulu halus ✔ kuas aman karena terlindungi oleh tabung ✔ ukuran tabung 7 x 18 cm . . Suka make up? Atau lagi belajar make up? Bisa banget pake set kuas tabung isi 12 ini😍 ❤ pilihan warna bisa ditanyakan . . 💸 30k Wanna? Mau tanya² dulu juga boleh 📲 WA 083 840 955 145/ klik link di bio Happy weekend and happy shopping❤ #kuasmakeup #brushmakeup #kuastabung #brushset #kuaswajah #kuasbedak #setbrushmurah #kuasmakeupmurah #olshopmurah #olshopwonosari #olshopplayen #olshopwonosarimurah


0💬Normal

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕 . Ready Stock 😘 . 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎! 𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢 . 🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 . 𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂 𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑 https://www.marykay.com.my/nikky . #Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #MaryKayMurah


0💬Normal

MARY KAY SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB & SHEA BUTTER BALM Siapa yg belum tahu lagi kebaikan set satin lips? 🙋 Jom kita usha kebaikan kedua-duanya yang diperbaharui dengan shea butter yang sangat terkenal dgn kehebatannya utk memberi kelembapan pada bibir 💋 Bantu merawat masalah2 bibir 😱👇 👄 kering 👄 merekah 👄 hitam 👄 mengelupas 👄 kusam 👄 sensitif Korang yang ada masalah macam yang tersenarai, elok lah cuba set satin lips yang memang terlajak awesome‼️ 2️⃣0️⃣% OFF untuk yang bertuah 🙊 𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕 . Ready Stock 😘 . 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎! 𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢 . 🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 . 𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂 𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑 https://www.marykay.com.my/nikky . #Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #MaryKayMurah


0💬Normal

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕 . Ready Stock 😘 . 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝 𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎! 𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢 . 🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 . 𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂 𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑 https://www.marykay.com.my/nikky . #Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #MaryKayMurah


0💬Normal

Sección: Perfumes y Cosmetica ▶️▶️Categoría: Maquillaje ▶️▶️Novedad: ▶️▶️EUROSTIL KABUKI PINCELES Con esta variedad de pinceles podrás maquillarte perfectamente ▶️▶️Más información:https://www.supersuper24.com/new #eurostil#eurostilkabukibrushes#paintbrushes #brush#brushmakeup#brushes#brushing #brushmarker#brushoftheday#brushlover#brushaddict#brushaddiction#brushmakeup #instabrush#instabrushes ▶️▶️Compra🛒🛒 en ⬇️⬇️ www.supersuper24.com


0💬Normal

Tis the season to be giving ✨🎄💫 What’s on your gift list? 🎁 With so many to choose from why not get something for you and your bestie! ✨🌟 Tap to shop! Link in Bio 🛍


1💬Normal

Ada yang berminat ke tu? Nak make up tapi x tahu caranya? Sis banyak share tutorial make up utk panduan korang, bila dah apply hari2 korang akan pro.🤭👍 . Satu palette make up kit ni mampu menyelesaikan masalah korang. Delivery service pun ada di sekitar kl & selangor 🚗 . NAK ORDER⤵️ Klik di link profile 017-7779097. . #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #gombak #caryacosmetics #MakeupKit #makeupset #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsmalaysia #makeupsimple #makeupmurah #teamfl #caryamelaka #caryacosmeticsbatucaves #caryakl #selayang #flwarriors #brushmakeup #eyeliner #caryacosmeticsklang #avengersendgame #makeuptutorial #sale


0💬Normal

All in one mekap kit. Travel friendly, affordable price and multifunctional. . 💥3 lip cream 💥3Eyeshadow 💥Blusher 💥Bronze 💥Highlight . NAK ORDER⤵️ Klik di link profile 017-7779097. . #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #gombak #caryacosmetics #MakeupKit #makeupset #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsmalaysia #makeupsimple #makeupmurah #teamfl #caryamelaka #caryacosmeticsbatucaves #caryakl #selayang #flwarriors #brushmakeup #eyeliner #caryacosmeticsklang #avengersendgame #makeuptutorial #sale


0💬Normal

Next Page