#chocolatefudgecake

Hope this cake relieves exam stress @humajyy #chocolatefudgecake #chocolatebuttercream #4layerscake #tastycake #buttercreamrosettes #buttercreamswirls DM for order inquires


1💬Normal

Chocolate Fudge Cake from @chefannaolson , believe me this is extremely delicious. Step by step how to make it, you can check on @chefannaolson youtube channel. Danish sejak ibu nya pulang PK udh dy tagih utk buat birthday cake, biasalah ulang tahun mulu pokoknya dy. Kali ini dy request mau nya chocolate cake, pokokny kue coklat. Jd liat2 di yutub akhirnya eksekusi resep ini, diluar expectasi ternyata enak banget dan kue segede ini cm pake 4 telur. Jadi pas abis pura2 tiup lilin, dipotonglah kue nya, saya blm cicip, anak2 yg makan, habis sepotong eh minta potongin lg, lalu bapaknya makan jg sepotong, sy tanya emang enak, trus mrk bilang enak. Lalu sy cb ambil sepotong niatny sih gak diabisin (takut gendut) ternyata ini beneran enak deh, gak berasa makan sepotong gede gt. Chocolate Fudge Cake By @chefannaolson 295 gr terigu segitiga 120 gr bubuk coklat (me elmer african black) 200 gr gula bubuk 4,5 gr baking powder 5 gr baking soda 2,5 gr garam 200 gr palm sugar 375 ml butter milk (350 ml susu cair + 1 sdm cuka makan + 1 sdm lemon) 125 ml minyak sayur ( me sania) 60 ml kopi ( 1 sdm kopi + 100ml air panas, ambil 60 ml aj) 4 btr telur 5 ml vanilla Ayak bahan kering kecuali palm sugar, lalu campur semua bahan kering di mixer bowl, campur semua bahan cair pake whisk, lalu masukkan ke bowl, lalu mixer dgn speed sedang, kira2 5 menit. Lalu tarok di loyang diameter 20 cm yg udh dialasi kertas roti, karena sy cm pnya 3 loyang, kd sy bagi 3, klo di yutubnya sih dbagi 4. Oven 180°c krg lbih 35mnt. Dinginkan dan oles frosting. Frosting nya sy agak beda sm yg di yutub beliau, saya pake aja bahan2 yg ada dirumah, kira 200 gr whipped cream ditmbh 150 gr buttercream, lalu ditmbah 160 gr DCC yg udh dilelehkan, mixer aja semua, simpan kulkas. Sy lg males bgt hias2 kue dan jg gak mahir hias kue jd saya polet2 in aj lah, yah dikasih mainan kereta api lah diatas nya tp jg males gambar dan males ksh warna whipped cream jd coretanx sy kuas2 in lg. Jadi ya gt deh.. Yang penting kue nya enak. Enak banget, jarang2 sy kasih review pake banget.. #chocolatefudgecake #chocolatecake


0💬Normal

Improved chocolate fudge cake. #chocolatefudgecake #cakeod #deliciousfudge


0💬Normal

William loves the characters from Toy story 2, especial Forky and Duke Caboom. He has a chocolate fudge cake plus a large lollipop and red biscuit balls as a treat for his 3rd birthday cake. #toystory #toystory2 #forky #dukecaboom #woody #buzzlightyear #jessie #toystorycake #forkycake #chocolatefudgecake #bullseye @boysbirthdaycake #3rdbirthdaycake #lollipop


0💬Normal

Chocolate cake is a favourite . . Chocolate fudge cake with chocolate buttercream frosting. . #cake #chocolatefudgecake #chocolatecake #chocolatelover #chocolate #chocolatebuttercream #galagoodies #haveyourcakeandeatittoo . . . For orders dm or email galagoodies868@gmail.com Follow us on fb. Link in bio. #tagafriend #comment #like #follow #dessert #yum #bringingdreamstolife #trinibaker #cakedecorator #cakeart #trinidad #cakesofinstagram


0💬Normal

Getting creative with a chocolate fudge cake topped and filled with fresh raspberries and strawberries - who said berries are only for the summer?!? #chocolatefudgecake #fruittoppedcake #chocolate #strawberries #raspberries #berriesforlife


3💬Normal

“𝐂𝐡𝐨𝐭𝐢 𝐜𝐡𝐨𝐭𝐢 𝐤𝐡𝐮𝐬𝐡𝐢𝐲𝐚 𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫𝐬”⁣ ⁣ Is 𝘻𝘢𝘭𝘪𝘮 𝘥𝘶𝘯𝘪𝘺𝘢 ma we should learn to cherish little moments in our lives.⁣ ⁣ Chahay hm kitnay bhi baray q na ho jae we always want to make our birthday special & without 𝐜𝐚𝐤𝐞 birthdays are incomplete.⁣ ⁣ This customised cake is my all time favourite cake flavour “𝐁𝐞𝐥𝐠𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐅𝐮𝐝𝐠𝐞” which is highly recommend for chocolate lovers by @minitreatscc which always lives up to the expectations in terms of 𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦, 𝘲𝘶𝘢𝘭𝘪𝘵𝘺 & 𝘥𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯💯⁣ ⁣ P.S: HBD baby sister ❤️


17💬Normal

💫Happy Happy Post💫 I received my order from @michaelas_tasty_treats today that i managed to grab on there market night!! I ordered a chocolate fudge cake topped with galaxy ganache and guylian shell chocolates and i also managed to grab some apple crumble with custard blondies!! 🤤🤤 Omfg the smells are amazeballs!! 🥰🥰 I really cannot wait to tuck into these tasty treats thank you sooo much for holding that last day open for final grabs, i really do appreciate it.. 🙌🏼😘 • ☆I received a free scratchcard in my order also and won a bag of shortbread that i will he claiming in the new year, yay!! 🙌🏼🙌🏼☆ • Pop over to @michaelas_tasty_treats page give it a follow and have a look at all the tasty treats they have to offer!! #chocolate #chocolatefudgecake #ganache #cake #blondies #apple #applecrumble #custard #yummy #yummyfood #treats #tastytreats #supportingsmallbusiness #supportingsmallbusinesses #michaelastastytreats #sweettreats #applecrumbleblondies #guylian #thankyou #marketnight


4💬Normal

BEST FRIEND FOREVER CAKE £38.99 What better way to say Thankyou to your BFF then our ‘best friend forever’ cake. Our moist chocolate fudge cake shaped in the shape of a heart covered in our glazed pink icing tied with a red ribbon and topped off with edible ‘BFF’ writing £38.99 #bestfriendcake #bff #bffcakes #moistchocolatecake #chocolatefudgecake #heartcake #bffwriting #bestfriendforever


0💬Normal

I know....I’ve put this chocolate cake on before but it’s not only the easiest recipe ever, it’s very chocolatey and fudgey and no one can tell it’s vegan and dairy free...it gets amazing reviews when it’s baked from my blog and I make it with the best chocolate and the best vanilla then I sandwich mine with cherry jam in the middle to keep it extra moist and fudgy..I have made this so many times for birthdays or as a pudding after a dinner at dinner parties..the recipe is in the link above in the list of recipes in the blog menu..🌱🍫🧁 * * * * * * * * * #cake #cakes #dairyfree #chocolate #chocolatecake #vegan #vegano #veganrecipes #veganfoodporn #teatime #coffeetime #instacake #cakestagram #bake #baking #delicious #tasty #foodie #foodblogger #foodlover #christmas #christmasrecipes #chocolatefudgecake


15💬Normal

🔅🔅สวัสดีวันพุธอันแสนอบอุ่น 🔅🔅วันนี้ทางร้านมีเค้กชอคโกแลตหน้านิ่ม หอมโกโก้ เข้มข้น หวานน้อย นิ่มมมมละลายในปาก รอต้อนรับคุณลูกค้าทุกท่านอยู่นะคะ แวะมาทักทายกันได้น๊า ขอให้คุณลูกค้ามีความสุขในวันทำงานกลางสัปดาห์นะคะ😘 #chocolatefudgecake #sweettreattime#sweetoclockbymuay #muaybakebyheart


0💬Normal

เค้กชอคโกแลตเบอรี่ เค้กชอคฯหน้านิ่ม #strawberrycakes #chocolatefudgecake #chocolatecakes


0💬Normal

Next Page