#eyeshadowmurah

SUMMER LOVE X INTAN KAHARUDDIN SUMMER LOVE pressed powder eyeshadow by ANAS COSMETICS ni ada 9 warna power 😍✨ ✨Mamamia ✨Maya ✨Jaipur ✨Dear Rosie ✨1410 ✨Ladylike ✨Autumn ✨Summer ✨Sunset Why you should buy this pallete ? 🤔 Pallete ni adalah LIMITED EDITION from ANAS . Pallete yg terlalu cantik , didatangkan dengan warna warna "summer" sangat sesuai dengan semua warna kulit . For simple eye look , you can choose any one of the colours dlm pallete and for suggestion , you can try "Mamamia" . IT IS MATTE FINISH EYESHADOW ! So dont worry if takut eyeshadow berpeluh or bercapuk kat mata tu euw🤭 ✨Very high class - colour yg sangat cantik😍 ✨Pigmented - pakai sikit pon dah boom💥 ✨Wearable - simple eyelook pun cantik😘 ✨Tak berdebu - senang nak pakai🙀 ✨Matte finish😘 . Fast respond 0183558794 or korang boleh singgah bio kita lepastu klik je link kat atas tu. Terus direct ws tau. Meh jom ws kita cepat2 #jomcantik #makeup #pigmented #eyeshadow #eyeshadowmurah #teamMakBae #SummerlovexMakBae #ANASCosmetic #makeupmurah


0💬Normal

SUMMER LOVE X INTAN KAHARUDDIN SUMMER LOVE pressed powder eyeshadow by ANAS COSMETICS ni ada 9 warna power 😍✨ ✨Mamamia ✨Maya ✨Jaipur ✨Dear Rosie ✨1410 ✨Ladylike ✨Autumn ✨Summer ✨Sunset Why you should buy this pallete ? 🤔 Pallete ni adalah LIMITED EDITION from ANAS . Pallete yg terlalu cantik , didatangkan dengan warna warna "summer" sangat sesuau dengan semua warna kulit . For simple eye look , you can choose any one of the colours dlm pallete and for suggestion , you can try "Mamamia" . IT IS MATTE FINISH EYESHADOW ! So dont worry if takut eyeshadow berpeluh or bercapuk kat mata tu euw🤭 ✨Very high class - colour yg sangat cantik😍 ✨Pigmented - pakai sikit pon dah boom💥 ✨Wearable - simple eyelook pun cantik😘 ✨Tak berdebu - senang nak pakai🙀 ✨Matte finish😘 RM 99.90 exclude postage Berminat boleh wasap sis 0189644682 atau klik link di bio☺️ #anassummerloveeyeshadowpalette #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowmurah #eyeshadowpigminted #eyeshadowcollection #muaeyeshadow #intankaharuddin


0💬Normal

SUMMER LOVE X INTAN KAHARUDDIN SUMMER LOVE pressed powder eyeshadow by ANAS COSMETICS ni ada 9 warna power 😍✨ ✨Mamamia ✨Maya ✨Jaipur ✨Dear Rosie ✨1410 ✨Ladylike ✨Autumn ✨Summer ✨Sunset Why you should buy this pallete ? 🤔 Pallete ni adalah LIMITED EDITION from ANAS . Pallete yg terlalu cantik , didatangkan dengan warna warna "summer" sangat sesuau dengan semua warna kulit . For simple eye look , you can choose any one of the colours dlm pallete and for suggestion , you can try "Mamamia" . IT IS MATTE FINISH EYESHADOW ! So dont worry if takut eyeshadow berpeluh or bercapuk kat mata tu euw🤭 ✨Very high class - colour yg sangat cantik😍 ✨Pigmented - pakai sikit pon dah boom💥 ✨Wearable - simple eyelook pun cantik😘 ✨Tak berdebu - senang nak pakai🙀 ✨Matte finish😘 RM 99.90 exclude postage Berminat boleh wasap sis 0189644682 atau klik link di bio☺️ #anassummerloveeyeshadowpalette #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowmurah #eyeshadowpigminted #eyeshadowcollection #muaeyeshadow #intankaharuddin


0💬Normal

SUMMER LOVE X INTAN KAHARUDDIN SUMMER LOVE pressed powder eyeshadow by ANAS COSMETICS ni ada 9 warna power 😍✨ ✨Mamamia ✨Maya ✨Jaipur ✨Dear Rosie ✨1410 ✨Ladylike ✨Autumn ✨Summer ✨Sunset Why you should buy this pallete ? 🤔 Pallete ni adalah LIMITED EDITION from ANAS . Pallete yg terlalu cantik , didatangkan dengan warna warna "summer" sangat sesuau dengan semua warna kulit . For simple eye look , you can choose any one of the colours dlm pallete and for suggestion , you can try "Mamamia" . IT IS MATTE FINISH EYESHADOW ! So dont worry if takut eyeshadow berpeluh or bercapuk kat mata tu euw🤭 ✨Very high class - colour yg sangat cantik😍 ✨Pigmented - pakai sikit pon dah boom💥 ✨Wearable - simple eyelook pun cantik😘 ✨Tak berdebu - senang nak pakai🙀 ✨Matte finish😘 RM 99.90 exclude postage Berminat boleh wasap sis 0189644682 atau klik link di bio☺️ #anassummerloveeyeshadowpalette #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowmurah #eyeshadowpigminted #eyeshadowcollection #muaeyeshadow #intankaharuddin


0💬Normal

SUMMER LOVE X INTAN KAHARUDDIN SUMMER LOVE pressed powder eyeshadow by ANAS COSMETICS ni ada 9 warna power 😍✨ ✨Mamamia ✨Maya ✨Jaipur ✨Dear Rosie ✨1410 ✨Ladylike ✨Autumn ✨Summer ✨Sunset Why you should buy this pallete ? 🤔 Pallete ni adalah LIMITED EDITION from ANAS . Pallete yg terlalu cantik , didatangkan dengan warna warna "summer" sangat sesuau dengan semua warna kulit . For simple eye look , you can choose any one of the colours dlm pallete and for suggestion , you can try "Mamamia" . IT IS MATTE FINISH EYESHADOW ! So dont worry if takut eyeshadow berpeluh or bercapuk kat mata tu euw🤭 ✨Very high class - colour yg sangat cantik😍 ✨Pigmented - pakai sikit pon dah boom💥 ✨Wearable - simple eyelook pun cantik😘 ✨Tak berdebu - senang nak pakai🙀 ✨Matte finish😘 RM 99.90 exclude postage Berminat boleh wasap sis 0189644682 atau klik link di bio☺️ #anassummerloveeyeshadowpalette #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowmurah #eyeshadowpigminted #eyeshadowcollection #muaeyeshadow #intankaharuddin


0💬Normal

SUMMER LOVE X INTAN KAHARUDDIN SUMMER LOVE pressed powder eyeshadow by ANAS COSMETICS ni ada 9 warna power 😍✨ ✨Mamamia ✨Maya ✨Jaipur ✨Dear Rosie ✨1410 ✨Ladylike ✨Autumn ✨Summer ✨Sunset Why you should buy this pallete ? 🤔 Pallete ni adalah LIMITED EDITION from ANAS . Pallete yg terlalu cantik , didatangkan dengan warna warna "summer" sangat sesuau dengan semua warna kulit . For simple eye look , you can choose any one of the colours dlm pallete and for suggestion , you can try "Mamamia" . IT IS MATTE FINISH EYESHADOW ! So dont worry if takut eyeshadow berpeluh or bercapuk kat mata tu euw🤭 ✨Very high class - colour yg sangat cantik😍 ✨Pigmented - pakai sikit pon dah boom💥 ✨Wearable - simple eyelook pun cantik😘 ✨Tak berdebu - senang nak pakai🙀 ✨Matte finish😘 RM 99.90 exclude postage Berminat boleh wasap sis 0189644682 atau klik link di bio☺️ #anassummerloveeyeshadowpalette #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowmurah #eyeshadowpigminted #eyeshadowcollection #muaeyeshadow #intankaharuddin


0💬Normal

SUMMER LOVE X INTAN KAHARUDDIN SUMMER LOVE pressed powder eyeshadow by ANAS COSMETICS ni ada 9 warna power 😍✨ ✨Mamamia ✨Maya ✨Jaipur ✨Dear Rosie ✨1410 ✨Ladylike ✨Autumn ✨Summer ✨Sunset Why you should buy this pallete ? 🤔 Pallete ni adalah LIMITED EDITION from ANAS . Pallete yg terlalu cantik , didatangkan dengan warna warna "summer" sangat sesuau dengan semua warna kulit . For simple eye look , you can choose any one of the colours dlm pallete and for suggestion , you can try "Mamamia" . IT IS MATTE FINISH EYESHADOW ! So dont worry if takut eyeshadow berpeluh or bercapuk kat mata tu euw🤭 ✨Very high class - colour yg sangat cantik😍 ✨Pigmented - pakai sikit pon dah boom💥 ✨Wearable - simple eyelook pun cantik😘 ✨Tak berdebu - senang nak pakai🙀 ✨Matte finish😘 RM 99.90 exclude postage Berminat boleh wasap sis 0189644682 atau klik link di bio☺️ #anassummerloveeyeshadowpalette #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowmurah #eyeshadowpigminted #eyeshadowcollection #muaeyeshadow #intankaharuddin


0💬Normal

Blusher cream obsess. Baby baru dalam produk obsess. Super pigmented. Sekali calit dah onzz. Siap ada 4 in 1 fungsi lagi ❤ . ✔️ Blusher ✔️ Eyeshadow ✔️ Lip balm ✔️ Corrector . . Harga super duper murah. Cuma RM40. Tapi dapat 4 in 1 purposes. Kalau beli 4 item kat atas tu dah berapa kan. 🤩🤩 . . WHATSAPP 📲 +60145144763 #squadwanikepoks #ObsessCosmeticsJohor #obsesscosmeticspasirgudang #obsessjohor #obsesspasirgudang #mascaraviral #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #alhalfa #dyxy #muajohor #muajb #muapasirgudang #obsessmakeupparty #obsessselfie #squadsyiera #waniempire #iamfounder


0💬Normal

Obsess cosmetics bukan produk local..bukan produk timbang kilo..obsess cosmetics setanding produk antara bangsa . . Wasap saya segera 📲For order, click link http://Www.wasap.my/60194920896/Obsess . . #waniempire #squadsyiera #obsessbyhani #obsessbyalia #ObsessCosmeticsperak #ObsessCosmeticspetalingjaya #mascaraobsess #mascaraviral #lipmatemurah #lipmateobsess #eyeshadowmurah #eyeshadowstick #ddcushion #ddcushionviral #makeupobsessty


0💬Normal

Eyeshadow matte ni sesuai untuk jenis kelompak mata yang berminyak tau. Nak pakai pon senang je ,blend pkai jari pon boleh ❣️ . . RM 39 . . Nak order tekan link dekat bio 💋


1💬Normal

Asik, ada yang udah koleksi lipcream fabil beauty nih . Emang sih, kalau udah beli satu pasti bikin nagih. Pengen shade yang ini, yang itu. Lama-lama koleksi semua deh wkwk. . . Wajar sih kalau lipcream ini banyak yang suka soalnya emang teksturnya tuh lembut dan ringan, gak bikin bibir kering dan wangi vanillanya enak banget, bikin pengen dimakan hihihi . . . . #blusones #bluson #blushonjafra #blushon #blushonemina #eyeshadow #eyeshadowmurah


0💬Normal

NEW EYESHADOW NIH ONLY 79K . . Super simpel bgt krn packaging ringan dibawa saat travelling, pigmented, warnanya juga bisa dipake ala ala korean look gitu or dipake naturalan juga bisa. . . #kosmetikmurah #kosmetikmurahbanget #kosmetikkorea #kosmetikjogjamurah #kosmetikjogja #kosmetikoriginal #kosmetikjogjaori #makeupmurah #liptintkorea #lipstikkorea #makeupkorea #skincarekorea #skincarekoreaoriginal #kosmetikjogja #makeup #makeupjogja #makeupjogjamurah #makeupjogjaoriginal #eyeshadow #eyeshadowjogja #eyeshadowmurah #novoeyeshadow


0💬Normal

Open PO❣️ Eyeshadow Pallete Beauty Collection IDR 55K #eyeshadow #beautycreationsteaseme #eyeshadowmurah #olshop #original #beauty


0💬Normal

♥️😈 🎀 Join the Sirenxo movement ! 💋 discount❤️ Silk minks , 25mm minks and 3D Minks now available 💕 ❤️ Minks are available on the website 🎀❤️🎀Available now link in bio💕 . . . #eyelashextensions #eyelashes #eyelash #lashes #eyelashextension #beauty #eyelashextensionmurah #eyelashmurah #lashextensions #volumelashes #eyeshadow #makeup #eyeshadowpalette #eyeshadowmurah #makeupartist #mua #eyeshadowtutorial #eyeshadowpalettes #kosmetikmurah #eyeshadows #mua #makeup #makeupartist #muajakarta #muasurabaya #muaindonesia #beauty #muabandung #muah #makeupartistjakarta


1💬Normal

ANOTHER LOOK at the @maccosmetics ‘s #MACLunarIllusions collection launching in select locations in Jan 2020🐉Features a #BlushDuo, #EyesTimesNine #EyeshadowPalette, #Lipsticks and the incredible #Highlighter!🐲🥰#MAC #MACLunaNewYear #NewYear #MACCosmetics @maccosmeticsuk @maccosmetics @arnottsdublin @officialbrownthomas @theofficialselfridges . Stay Tuned for more such updates!! . . . . . 📷 @dominic_mua 💗💗 ✔️Follow me to know all the LATEST BEAUTY Updates, MAKEUP/SKINCARE NEWS, Alerts, SneakPeek, Scoop, Review etc🧚🏼‍♀️ Don’t forget to DM or Tag me ▶️ #TheGreatBeautyScope to share any updates, pictures etc. ✨ ✨ ✨ #makeup #beauty #makeupjunkie #makeupartistsworldwide #maquillaje #makeup #eyeshadowmurah #maccosmetics #maccosmeticsindia #maccosmeticsthailand #makeuponpoint #makeupaddict #eyeshadow #eyemakeuplook #lips #lipstick #LunarNewYear2020 #chinesenewyear #makeupparty #maccosmeticslunarnewyear #maquillaje


0💬Normal

Awkward😅 Can you relate too?😂


1💬Normal

#repost @jaja.faizal ・・・ Harga promosi kali ni murah yg amat ampa! kami tak pernah buat harga promosi semurah mcm ni. . Sempena Lauriene ke-2 tahun, kami nak bagi harga special promo pada ampa semua 💞 . limited 200 Palette sahaja! Habis promo harga kembali asal! . So cepat² dapatkan sebelum kouta penuh 🔥💞 PROMOSI RM 87 sahaja! . . . +postage rm 8 sm or 12 ss 😊 . . dpt 3 frrr gift u olsss . . 🎁 mini perfume . 🎁 cermin makeup comel . 🎁 eyemask . . . jom 📲 +60193451442 😍 /click link bio je 😊 . #laurienePalette #laurienecosmetics #nudeglameditionpalleted #kakjacun #kakjajualkosmetikviral #EleganceGlamPalette #stardustglampalette #laurienePalettenude #laurieneeyeshadow #laurienestardustpallete #eyeshadowmurah #eyeshadowtutorial #eyeshadowpigmented #innercpgviral #instaboomakademi


0💬Normal

Next Page