#makeupmurah

. . HADIAH BUAT TEMAN ISTIMEWA ❤❤❤ . Guys yang ni dah ada orang order taw, customer tu beli set #wawaunicornkit 🦄 Dream untuk surprise kan cinta hati dia.. siap request kad ucapan romantik lagi 🤩, box tak payah susah payah nak cari gift wrapper memang da sedia cantik, cantikkkk Terukkkkk la 😩😝, si dia confirm terharu taw. . Anda pun boleh request macam ni ataupun kalau korang ada idea lain, kami boleh usahakan untuk mencapai hajat korang nak surprise kan yang tersayang 😍 contact SEKARANG ! ! ! . Apa yg korang akan dapat di setiap box: . -2 lipmate colour berbeza(3ml) -1 lip treatment -1powder blusher(peach colour) 💟 FREE auto eyebrows . . YA allah banyak nya dapat😱😱😱 . rugi sapa tak grab awal!! Cepat PM sis sebelum sold out !! 🦄💕 . To order wasap me . ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊 . #makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi


0💬Normal

Fast respon order👇 ☎Whatsapp >< 082312110601 💬Shopee >< ayusophieparis (shopee.co.id/ayousophie ) . 💳Barang proses setelah TF BCA, NISP, BRI 🚛 pengiriman dari cisoka-tangerang . Daftar member GRATIS 🌺Free katalog dan kartu member 🌺Langsung dpt akun sophie paris pribadi 🌺Diskon 30% untuk semua produk KATALOG dan produk PROMO 🌺FULL BIMBINGAN . Kami juga MENERIMA RESELLER DAN DROPSHIPER #sophiemartin#sophieparis#alive#tasmurah#kacamatamurah#jamtanganmurah#dompetmurah#makeupmurah#sneakersmurah#flatshoesmurah#fashionwanita#fashionpria#jabodetabek#olshopmurah#trustedolshop#selebgram


0💬Normal

Fast respon order👇 ☎Whatsapp >< 082312110601 💬Shopee >< ayusophieparis (shopee.co.id/ayousophie ) . 💳Barang proses setelah TF BCA, NISP, BRI 🚛 pengiriman dari cisoka-tangerang . Daftar member GRATIS 🌺Free katalog dan kartu member 🌺Langsung dpt akun sophie paris pribadi 🌺Diskon 30% untuk semua produk KATALOG dan produk PROMO 🌺FULL BIMBINGAN . Kami juga MENERIMA RESELLER DAN DROPSHIPER #sophiemartin#sophieparis#alive#tasmurah#kacamatamurah#jamtanganmurah#dompetmurah#makeupmurah#sneakersmurah#flatshoesmurah#fashionwanita#fashionpria#jabodetabek#olshopmurah#trustedolshop#selebgram


0💬Normal

Wowww,cantikkn cust beylla pakai Greece Brown..size 16nmm tw,so sapa yg suka pakai bigeyes lens tu boleh try lens nii😊 . . 1 PAIR - RM35 inc pos + free case (SM) 2 PAIRS - RM60 inc pos + free case (SM) 3 PAIRS - RM80 inc pos + free case (SM) . . 🚚 Postage 1 hari selepas pembayaran . . #contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #awesome #onlineshopping #jomshoppingonline #makeupmurah #onlineshopmurah #lenslover #yearendsale #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #nealofa #maharajalawakmega2019 #beyllalens #ctdk #lokalah


0💬Normal

MAKEOVER POWERSTAY WEIGHTLESS LIQUID FOUNDATION . . IDR 💵 : 150k 💯 ORIGINAL . 📍 BISA COD SEMARANG DAN YOGYAKARTA . Please contact : ▪ wa : 6289687618961 (fastrespond) . #makeup #makeupsemarang #makeupjogja #makeupmurah #makeuplife #makeover #makeovercushionmurah #makeovercushion #makeovercushionrefill #makeovercushionsemarang #makeovercushionjogja #makeovermurah #jualmakeover #makeovercosmetics #makeoverfoundation #makeoverindonesia #makeoverfoundation #makeoverpowerstay


0💬Normal

Fast respon order👇 ☎Whatsapp >< 082312110601 💬Shopee >< ayusophieparis (shopee.co.id/ayousophie ) . 💳Barang proses setelah TF BCA, NISP, BRI 🚛 pengiriman dari cisoka-tangerang . Daftar member GRATIS 🌺Free katalog dan kartu member 🌺Langsung dpt akun sophie paris pribadi 🌺Diskon 30% untuk semua produk KATALOG dan produk PROMO 🌺FULL BIMBINGAN Harga 140k Kami juga MENERIMA RESELLER DAN DROPSHIPER #sophiemartin#sophieparis#alive#tasmurah#kacamatamurah#jamtanganmurah#dompetmurah#makeupmurah#sneakersmurah#flatshoesmurah#fashionwanita#fashionpria#jabodetabek#olshopmurah#trustedolshop#selebgram


0💬Normal

Pixy Dewy Cushion Fullsize . Harga : 104.500 . Tersedia dalam 3 varian: ❤ 101 Light Beige ❤ 201 Natural Beige ❤ 301 Medium Beige . Yang mau langsung kirim format pesanan ya 👇👇 Format Pemesanan : Nama : Alamat Lengkap : (sertai kecamatan dan kabupaten) No. Hp : Pesanan : Kirim ke WA Admin 👉 0858-1569-7002 atau Klik Link On Bio . #tassurabaya #onlineshoptas #tasmurmer #girlsstore #makeupgirlsstore #makeupsurabaya #makeupmurah #pixycushion #cushionfoundation #pixycosmetics


0💬Normal

MANSLY MASCARA ------ 15.000 ----- √ Waterproof √ Menebalkan bulu mata √ Tidak Menggumpal √ Mudah dibersihkan #mascara #mascaras #mascaravolume #mascarawaterproof #makeupmurah #makeupbagus #makeuplife #makeupideas #makeupmurah #makeupcantik #tutorialkecantikan


0💬Normal

Fast respon order👇 ☎Whatsapp >< 082312110601 💬Shopee >< ayusophieparis (shopee.co.id/ayousophie ) . 💳Barang proses setelah TF BCA, NISP, BRI 🚛 pengiriman dari cisoka-tangerang . Daftar member GRATIS 🌺Free katalog dan kartu member 🌺Langsung dpt akun sophie paris pribadi 🌺Diskon 30% untuk semua produk KATALOG dan produk PROMO 🌺FULL BIMBINGAN . Kami juga MENERIMA RESELLER DAN DROPSHIPER #sophiemartin#sophieparis#alive#tasmurah#kacamatamurah#jamtanganmurah#dompetmurah#makeupmurah#sneakersmurah#flatshoesmurah#fashionwanita#fashionpria#jabodetabek#olshopmurah#trustedolshop#selebgram


0💬Normal

Imagic 15 colour palette READY STOCK❗️❗️ . Hi everyone❗️❗️ada item baru masuk online shop kak fatin 💁🏻‍♀️..eyeshadow palette baru tok colour nya sweet2 jak.. ala2 remaja korea gitu 🥰.. jom la grab satu 😋 . iMagic 15 colour palette (shimmer + matte) RM36.00 only ❗️❗️ . 🌸pigmented 🌸buttery 🌸colour terang 🌸waterproof 🌸senang cuci . 👉🏻COD RM5.00 (FREE COD KUCHING AREA)✅ 👉🏻SELF COLLECT✅ 👉🏻POSTAGE SELURUH MALAYSIA✅ ✈️Semenanjung RM13 ✈️Sarawak RM8 ✈️Sabah RM10 . Whatsapp now ladies❗️❗️ 0125144130 . #sayajualmakeup #makeupori #makeuporiginal #makeupmurah #pigmentedeyeshadow #blushermurah #foundationmurah #eyeshadowmurah #highqualityproducts #mua #muakuching #muasarawak #muabrunei #muasabah #makeupbrunei #makeupsale #makeupartistsabah #makeupmurahmalaysia #makeupbajet #makeupori #makeupbrushes


0💬Normal

Makeup TUNANG by Dirah 💄 Date 👉8 December Lokasi Serkam : Congratulations 👏 👏 mylovely Nabilah😍 Thank uu for having kak dirah 😘 alhamdulillah.. 💕 : Uolls nk booking makeup bole direct whatspp dirah 👇 📲 0126768723 👉 Fb page #makeupmurahbajetdirahmelaka #makeupmurah #makeupbajet #makeupmurahmelaka #makeuphargakasihsayang #makeupbydirah #makeupmelaka #muamelaka #melakamakeup #makeupdinner #makeuptunang #makeupbertandang #makeupbridesmaid #makeupbertunang #makeupphotoshoot #melakamakeupmurah #makeuptunangmurah #makeupnikah #makeupnikahmelaka #hiteamakeup #Makeupsanding #makeupconvo


0💬Normal

Telat uplad make over bride @venyaysahputri #makeupakadnikah #muaakadresepsi #muadiski #makeuppadang #makeupsiantar #muapakam #makeuptebing #makeupaceh #muahitakad #makeupmedanhijab #makeupartismedan #makeupmurah #makeupbinjai #bayusigara9 #makeupmedan #makeuptanjungmorawa #dekorasimedanmurah #dekorbinjaimurah aLa Barbie bride Baek hati banget beautifull enak banget di make over Cuuuss buat bride yg mau syantiik seperti ini Bisa langsung hubungi Make up by Bayusigara Sigara & Arza Organizer Maulana Attire by Aufa Dekorasi Rias Pengantin II Deration ------------------------------------------- #infoboking buat customer bride Wa/call 082244701024/081260472866 Percayakan moment special anda bersama kami insyallah kami akan membeli hasil yg sangat maximal buat customer....yg mau nanya2 masalah harga atau konsep dekorasi tergantung apa aja yg di perlu kan insyallah kami melayani setulus hati kami & sesuai ke ingin anda di resepsi wedding anda di hari H


0💬Normal

Treatment Cushion Foundation yang sangat sesuai untuk dipakai oleh wanita daripada pelbagai peringat umur. Teksturnya yang lembut, ridak berminyak licin dan mudah diblend. . . Link WhatsApp ada dekat bio, boleh tekan link untuk oder TCF ni yaa . . . Treatment Cushion Foundation yang sangat viral, feedbacks dari pengguna pun semua berpuas hati dengan hasil TCF ni. . . Jom dapatkan TCF ni sekarang dengan tekan link dekat bio ya. . . . #TeamGodzillaEsumilynns #TeamVeeAngels #AgentObsessSabah #IamFounder #LetsMeroket #AgentObsessCosmetics #IamFounderObsess #MakeupMurah #SayaJualMakeup #ObsessCosmeticMalaysia #KotaKinabalu #KotaMarudu #Tawau #Penampang #Inanam #Ranau #Sandakan #Keningau #Papar


0💬Normal

Next Page