#marykay

E que tal se nessas festas de final de ano você não tivesse que enfrentar fila nenhuma para comprar os presentes? Aliás nem sequer sair de casa! SIM isso é possível ✨É só me chamar e tornaremos isso realidade!!! . . . #personalshopper #marykay #consultoramarykay #escolhimarykay #celebreasfestascommarykay


0💬Normal

On the 6th day of Christmas 🎄 my Mary Kay Lady gave to me..... www.marykay.com/daresadiamond422 #myMKlife #marykay #skincarejunkie #beautyjunkie #lovetheskinyouarein #howoldyouareisyourbusiness #howoldyoulookismybusiness


0💬Normal

Hanya ada beberapa langkah yg teramat mudah, saya dapat bibir yg sihat, licin dan mungil hehehe . . Step 1 Senyum lebar2, dan sapukan MK Satin Lip Sugar Scrub ke serata bibir atas dan bawah... Biarkan selama 3 minit. Scrub tu akan masuk ke celah2 garisan bibir juga... Sbb tu kene senyum lebar2... hahaha . . Step 2 Lps 3 minit, lembapkan bibir dgn air, dan scrub perlahan2 dgn menggunakan jari tengah dgn gerakan membulat... Ini utk menanggalkan sel kulit mati dan kekotoran yg melekat pada bibir yg telah lama 'bertapa' tu....huhuhu . . Step 3 Dgn menggunakan facial cloth lembap, wipe bibir yg telah di-scrub tadi sehingga bersih dan keringkan... Step 5 Sapukan Mary Kay Satin Lips Shea Butter Balm... . . Step 4 Sapukan lipscolor kegemaran anda...xkisah la nak pakai lipstick ka lipsgloss ka apa...asalkan bibir ada warna n dah mungil gitewwww....😘😘 Cr: bc iera 01119700352 #marykayproduct #marykayconsultant #marykaymalaysia #marykayterengganu #skincare #makeup #freeconsultation #freepostage #marykay #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #sharingiscaring #lipstick #lipbalm #scrubbibir #makeupremover


0💬Normal

Beauty Consultant Marykay uols boleh join Seawal umur 18 tahun 😊 Dah ramai beauty consultant start berkerjaya bersama Mary Kay waktu umur 18 tahun jugak 😁 tak menyesal join awal , menyesal kalau asyik tangguh tangguh nak join Mary Kay sebab anda akan terlepas macam macam peluang 😄. . Student yg nak cari side income ✔️ Pekerja fulltime yg inginkan kepuasan extra side income ✔️ Nak guna produk dengan harga murah ✔️ Nak travel secara percuma ✔️ Nak side income 4 angka sebulan atau lebih ✔️ Nak buat secara part time @ full time ✔️ . . WhatsApp nana sekarang “SAYA NAK JADI BC MARY KAY” Nana akan guide anda sepenuh hati 😘😊. . Farhana www.wasap.my/60173510359/careermk 📞. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #SSUfightforBALI #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #oktoberfest #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#skincare


0💬Normal

On the 5th day of Christmas 🎄 my Mary Kay Lady Gabe to me..... www.marykay.com/daresadiamond422 #lovetheskinyouarein #beautyjunkie #myMKlife #marykay #notyourgrandmothersmarykay #agegracefully #howoldyouareisyourbusiness #howoldyoulookismybusiness


0💬Normal

Ini payslip suri rumah. Jika ada pekejaan hakiki, ini juga payslip kedua kamu. Tahu kan, payslip Mary Kay ni sebenarnya berguna untuk macam macam? Beli kereta, rumah, untuk anak anak dan macam macam taw! Sikittt je lagiii yeeee, doakan nurhidayah amirshaarffudin yang baik baik, mencurah rezeki dan sihat selalu, amin😍. Moga berbalik doa baik awak tu. . #marykaymysg #marykaymakeup #marykayterengganu #marykaymelaka #marykaycosmetics #marykayshahalam #marykayipoh #marykayjohor #marykayperlis #marykaymalaysia #marykay #marykayconsultant #marykayputrajaya #marykaybangi #marykayperak #marykayrussia #marykayskincare #marykaybrasil #marykaylife #marykaykl #prilaga #marykaykedah #marykaypenang #marykayproducts #marykaysabah #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaypahang #marykaykelantan #marykaylovers💋


0💬Normal

I tried out the new, sparkly, hydrogel eye patches tonight and EYE love!! 👁 See what I did there... too cheesy... okay 🤷🏼‍♀️ Come find me tomorrow at The Miracle on Washington Street to try them out for yourself! 🎄 #marykay #mymklife #mymarykaylife #hydrogel #eyepatches


0💬Normal

Маска на основе угля для глубокого очищения кожи лица Clear Proof® ⠀ Воспользуйтесь Маской на основе угля для глубокого очищения кожи Clear Proof®. Активированный уголь действует как магнит, открывая и очищая поры. Глина абсорбирует излишки кожного жира и мгновенно уменьшает излишний блеск. Эта маска является по-настоящему универсальным средством. Любая женщина, независимо от типа и состояния кожи, получит массу преимуществ, необходимых именно ей. И не только женщины – мужчины тоже полюбят эту маску. . . Хотите быть в курсе новинок декоративной косметики, модных тенденций и открывать красоту с Mary Kay? Тогда ставьте ❤️, чтобы не потерять меня в ленте 😉 . . Для заказа нажимайте на активную ссылку для диалога в шапке профиля ☝☝☝ пишите в Direct или слово "хочу" в комментариях. #красотавуверенности #marykaykz #marykay #marykaykazakhstan #marykayaktobe #уходовыепроцедуры #уходоваякосметика #уходзакожей #уходзалицом #ухаживайанемаскируй


0💬Normal

Mascara is my must-have make-up to stave off that tired mom look. What’s your favorite go-to cosmetic? . . . #makeup #cosmetics #mymklife #marykay #mascara #tiredmom #ifeelpretty


0💬Normal

Hanya ada beberapa langkah yg teramat mudah, saya dapat bibir yg sihat, licin dan mungil hehehe . . Step 1 Senyum lebar2, dan sapukan MK Satin Lip Sugar Scrub ke serata bibir atas dan bawah... Biarkan selama 3 minit. Scrub tu akan masuk ke celah2 garisan bibir juga... Sbb tu kene senyum lebar2... hahaha . . Step 2 Lps 3 minit, lembapkan bibir dgn air, dan scrub perlahan2 dgn menggunakan jari tengah dgn gerakan membulat... Ini utk menanggalkan sel kulit mati dan kekotoran yg melekat pada bibir yg telah lama 'bertapa' tu....huhuhu . . Step 3 Dgn menggunakan facial cloth lembap, wipe bibir yg telah di-scrub tadi sehingga bersih dan keringkan... Step 5 Sapukan Mary Kay Satin Lips Shea Butter Balm... . . Step 4 Sapukan lipscolor kegemaran anda...xkisah la nak pakai lipstick ka lipsgloss ka apa...asalkan bibir ada warna n dah mungil gitewwww....😘😘 Cr: bc iera 01119700352 #marykayproduct #marykayconsultant #marykaymalaysia #marykayterengganu #skincare #makeup #freeconsultation #freepostage #marykay #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #sharingiscaring #lipstick #lipbalm #scrubbibir #makeupremover


0💬Normal

¡¡Resultados visibles al instante!!! Chicas, estos maravillosos parches estarán disponibles en enero, así que vayan haciendo sus apartados desde YA!! #ParchesdeHidrogel#MaryKay #LaCienciaATuAlcance #Padrsimos #SistemaDeApartado #VeritoAmaMaryKay #VeritoLoveMaryKay


0💬Normal

Набор из самых популярных средств по уходу за мужской кожей станет идеальным подарком как на предпраздничный сезон, так и на особенное событие! Набор состоит из трех средств: 1️⃣Очищающее средство MK Men™ 2️⃣Охлаждающий гель после бритья MKMen™ 3️⃣Пена для бритья MK Men™ . . #marykaykazakhstan #marykaykz #marykay #marykayaktobe #skincare #mkmen #уходовыепроцедуры #уходоваякосметика #уходзакожей #уходзалицом #подаркикновомугоду


0💬Normal

On the 4th day of Christmas 🎄 my Mary Kay Lady gave you me..... www.marykay.com/daresadiamond422 #myMKlife #marykay #lovetheskinyourin #beautyjunkie #letyourskinglow


0💬Normal

Looking for smooth shine colour lipstick? We have Mary Kay Semi-shine lipstick for you.. Grab hour😘😉 Ready stock available #MaryKay#MaryKayBeautyConsultant# #MaryKayKuching #MarykayMalaysia


0💬Normal

Se viene una super mega rifa!!!! Mary kay organiza una rifa el cual solo necesitamos tu nombre apellido y telefono!! El valor de la misma es de $100 y podes comprar cuantas rifas quieras!!! Participas por un sorteo de una canasta la cual incluye 20 productos de Mary kay!! No te quedes con las ganas!! Esta es tu oportunidad!!! #sorteo #marykay #ganaresposible


0💬Normal

Next Page