#mylove

Muka bantal... #Mylife #Mylove #Myboy #MyZayn #myheart


0💬Normal

So thankful 🥰🥰🙈 #mylove #couplestings #happy #bae #neveragoodpicture


0💬Normal

Our best friend Tessy. 12 years, 9kilo, 25cm at shoulder, girl, still hungry and ever long looking into your eyes. #watercolorsketch #bitch #bestfriend #browndog #pets #mylove #sundaywalk


0💬Normal

#paws #фетиш @mysteeplejack.ru Исправляюсь 😻 Вот и лапки моей Лапти 🤩 я их обожаю 🥰 А Вы обратили внимание что они симметрично окрашены? #mainecoon #mainecoonkitten #kitten #gardarikatails_mainecoon #mylove #мейнкун #котятамейнкун #мейнкункотята #питомникмейнкунов #мейнкунполидакт


0💬Normal

Какая это роскошь - в любую минуту иметь возможность обнять любимого человека💔 #mylove


1💬Normal

Wow makin banyak nih yg berhasil punya payudara besar, kencang dan indah 💋  Mau? Langsung chat ya. . . UNTUK INFORMASI SEPUTAR HARGA & PRODUK, KONSULTASI & ORDER SILAHKAN HUBUNGI : 📲WA : 085368301473 . #mamahmuda #rumahtangga #payungteduhakad#kesayangan #tercinta #mylove #lagitrend #lagihits#mainstage #models #photography


0💬Normal

Wow makin banyak nih yg berhasil punya payudara besar, kencang dan indah 💋  Mau? Langsung chat ya. . . UNTUK INFORMASI SEPUTAR HARGA & PRODUK, KONSULTASI & ORDER SILAHKAN HUBUNGI : 📲WA : 085368301473 . #mamahmuda #rumahtangga #payungteduhakad#kesayangan #tercinta #mylove #lagitrend #lagihits#mainstage #models #photography


0💬Normal

Wow makin banyak nih yg berhasil punya payudara besar, kencang dan indah 💋  Mau? Langsung chat ya. . . UNTUK INFORMASI SEPUTAR HARGA & PRODUK, KONSULTASI & ORDER SILAHKAN HUBUNGI : 📲WA : 085368301473 . #mamahmuda #rumahtangga #payungteduhakad#kesayangan #tercinta #mylove #lagitrend #lagihits#mainstage #models #photography


0💬Normal

My Love and My Hero 💙 Mah , Pa , punteunnya salami ieu nti sok ngeluh, nti sok baong, nti sok pundungan, nti sok hese digugahkeun, nti sok ngarepotkeun sareung sagalana . Geuning kieu ari tos ageung teh , kedah tatih nyalira, kedah itu ieu nyalira. Nti nya'ah ka mamah ka bapa , nti teu acan ngabahagiakeun sapenuhna ka mamah ka bapa ka bila . Tapi kana rezeki mah nti sok inget kasadayana. Nti dipikanya'ah , diperhatikeun , dihariwangkeun mun teu acan uih damel wae, direncangan ku mamah ku bapa .. nuhun kanggo sadayana . Alhamdulillah mah pa ayeuna mah nti ge dipikanya'ah ku seseorang anu nti nya'ah, seseorang anu tiasa perhatian ka nti, anu tiasa ngertikeun nti, anu siap kanggo berjuang sareung usaha bersama.. Alhamdulillah oge Nti dipikanya'ah ku rerencangan, atasan sareung sadayana.. Alhamdulillah mah pa .. do'a anu unggal dinteun dilakukeun mamah bapa kanggo nti barokah . Hatur nuhun mah pa kanggo 23 tahun ieu tos mapah nti sampe ka ayeuna. Sono nti unggal waktu ka mamah ka bapa . Nti sok sieun mun ninggalkeun mamah bapa di bumi teh . Soalna sok inget 2 tahun ka peungkeur anu cilaka tea. Nti pas teu aya dibumi .. miss you mah pa 💕😥😢😭 #quotepagi #salamrindu #Ily #myhero #mylove #mydear #myfriend


0💬Normal

Early birthday dinner with my favorites 😍 . . . . #mylove #motherinlaw #whanau #love #valentines #lovemywhanau #vibes #goodvibes #instafood


0💬Normal

#mylove 💖


0💬Normal

Next Page