#woven

Yuk kenalkan brand mu dengan produk label dari kami. Buat kamu yang punya produk fashion sudah saatnya memperkenalkan brand sendiri dengan memberi label pada produkmu!. Kami hadir untuk membantu mu menyelesaikan pembuatan label mu. Tersedia berbagai ukuran Label Woven damask. Label bordir yang berkualitas, kuat, awet dan gak luntur. Deskripsi gambar : Ukuran : 1,5 x 6,5 cm Jangan ragu lagi untuk order! Pengiriman ke seluruh daerah di Indonesia. Langsung hubungi : 👇 Wa : 083145847519 KEPERCAYAAN ANDA ADALAH TUJUAN KAMI. #labelbaju #labelhijab #labelwoven


1💬Normal

Yuk kenalkan brand mu dengan produk label dari kami. Buat kamu yang punya produk fashion sudah saatnya memperkenalkan brand sendiri dengan memberi label pada produkmu!. Kami hadir untuk membantu mu menyelesaikan pembuatan label mu. Tersedia berbagai ukuran Label Woven damask. Label bordir yang berkualitas, kuat, awet dan gak luntur. Deskripsi gambar : Ukuran : 2x4,7 cm Jangan ragu lagi untuk order! Pengiriman ke seluruh daerah di Indonesia. Langsung hubungi : 👇 Wa : 083145847519 KEPERCAYAAN ANDA ADALAH TUJUAN KAMI. #labelbaju #labelhijab #labelwoven


1💬Normal

Yuk kenalkan brand mu dengan produk label dari kami. Buat kamu yang punya produk fashion sudah saatnya memperkenalkan brand sendiri dengan memberi label pada produkmu!. Kami hadir untuk membantu mu menyelesaikan pembuatan label mu. Tersedia berbagai ukuran Label Woven damask. Label bordir yang berkualitas, kuat, awet dan gak luntur. Deskripsi gambar : Ukuran : 1,5 x 5,7 cm Jangan ragu lagi untuk order! Pengiriman ke seluruh daerah di Indonesia. Langsung hubungi : 👇 Wa : 083145847519 KEPERCAYAAN ANDA ADALAH TUJUAN KAMI. #labelbaju #labelhijab #labelwoven


1💬Normal

Wonderful weaving workshop fun today! Every time I run one of these workshops, I am reinspired to make more baskets. We're working with natural fibres of sisal, twine and cotton. There's a few basket weaving workshop options on offer over the coming months, see our Facebook page for dates and all details 😊


1💬Normal

SaRNSaRN สนใจสั่งซื้อ Line ID: siwiyee ใบขนาดกลาง ก็ใส่กระเป๋าตังค์ทรงยาวได้สยายๆเลยนะ Size M ราคา 480฿ กระเป๋าสานด้วยมือ (Handcrafted) ตอกหมุดด้วยใจ 💕💕 https://m.facebook.com/SaRnSaRnStyle/ @sarnsarnstyle. Handcrafted bag made by heart. If you are falling in love with skillful weaving techniques, SaRNSaRN is your choice. #handmade #handcrafted #handmadebag #bag #beautifulbag #beautiful #madebyheart #mustbuy #cutebag #weaving #weavingbag #craft #SaRNSaRN #sarnsarnstyle #basket #basketbag #woven #beachbags #womenwithstyle #love #oversizedbag #bigbag #งานสาน #ไปทะเล #กระเป๋าสาน #กระเป๋าสะพายไหล่ผู้หญิง #งานฝีมือ #กระเป๋าไปทะเล #กระเป๋าแฟชั่น


0💬Normal

Yuk kenalkan brand mu dengan produk label dari kami. Buat kamu yang punya produk fashion sudah saatnya memperkenalkan brand sendiri dengan memberi label pada produkmu!. Kami hadir untuk membantu mu menyelesaikan pembuatan label mu. Tersedia berbagai ukuran Label Woven damask. Label bordir yang berkualitas, kuat, awet dan gak luntur. Deskripsi gambar : Ukuran : 3,8 x 3,8 cm Jangan ragu lagi untuk order! Pengiriman ke seluruh daerah di Indonesia. Langsung hubungi : 👇 Wa : 083145847519 KEPERCAYAAN ANDA ADALAH TUJUAN KAMI. #labelbaju #labelhijab #labelwoven


1💬Normal

Yuk kenalkan brand mu dengan produk label dari kami. Buat kamu yang punya produk fashion sudah saatnya memperkenalkan brand sendiri dengan memberi label pada produkmu!. Kami hadir untuk membantu mu menyelesaikan pembuatan label mu. Tersedia berbagai ukuran Label Woven damask. Label bordir yang berkualitas, kuat, awet dan gak luntur. Deskripsi gambar : Ukuran : 5,7 x 3,3 cm Jangan ragu lagi untuk order! Pengiriman ke seluruh daerah di Indonesia. Langsung hubungi : 👇 Wa : 083145847519 KEPERCAYAAN ANDA ADALAH TUJUAN KAMI. #labelbaju #labelhijab #labelwoven


1💬Normal

Ziplock hitam pekat ukuran 20x30cm kini bs dipesan hanya 100pcs loh😍.Untuk info lebih lanjut hubungi: Admin 1.0895360066073 (Ayu) Admin2.0858 6459 7891 (rizal) Admin 3.085703242082 (misbah) Admin 4.081221994342 (Amin) #tassouvenir #tasgogreen #tasspunbond #blacu #tasblacu #totebagblacu #totebagmurah #indiecraftlabel #labelhijab #labelsablon #labelmurah #labelbaju #zipmika #plastikmurah #plastiksablonmurah #plastikhdplong #plastikpacking #plastikziplock #piterban #woven #wovenmurah #wovendamask #labeltwilltape #labelcottontape #labelhandmade #labelkonveksi


0💬Normal

Ziplock putih susu ukuran 20x30cm kini bs dipesan hanya 100pcs loh😍.Untuk info lebih lanjut hubungi: Admin 1.0895360066073 (Ayu) Admin2.0858 6459 7891 (rizal) Admin 3.085703242082 (misbah) Admin 4.081221994342 (Amin) #tassouvenir #tasgogreen #tasspunbond #blacu #tasblacu #totebagblacu #totebagmurah #indiecraftlabel #labelhijab #labelsablon #labelmurah #labelbaju #zipmika #plastikmurah #plastiksablonmurah #plastikhdplong #plastikpacking #plastikziplock #piterban #woven #wovenmurah #wovendamask #labeltwilltape #labelcottontape #labelhandmade #labelkonveksi


0💬Normal

Dah masuk bulan November! 🗓 Y.E.S (year end sale) tak lama lagi. - nak tag jenis apaaa.. 🔹label besi ▪️charm 🔹brooch pin ▪️zip 🔹rivet ▪️brooch ring 🔹shawl pin ▪️clip tag - Selain itu... 🔛 Kami bagi macam2 PERCUMA 😎🤩 ✔️free design 💻 ✔️free consultation 📲 ✔️free diamond 💎 ✔️free woven tag 🏷 • MOQ: 500pcs 📲 0129148272 WhatsApp for fast response, don’t DM • Follow ig @metaltag.my Follow ig @metaltag.my Follow ig @metaltag.my #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelkain #labelmurah #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #naelofarhijaboriginal #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charm #charmmurah #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah


0💬Normal

Traditional Ballads! Shop our new range of pure tussar muga silk sarees exclusively on Jaypore. https://www.jaypore.com/shop-collection/traditional-ballads-we-weave-make-a-statement-in-handwoven-tussar-muga-silk-sarees-12727 #weweave #weweaveindia #woven #handwoven #handloom #indian #indianfabrics #indiantextiles #indianfashion #tussarsilk #silk #wovenwithlove #madeinindia #supportweavers #supportweaverswithweweave


0💬Normal

:: For My Loved Ones ::


3💬Normal

งานปักมือสนใจสอบถามได้ครับ ~งานลูกค้าส่งเสื้อมาทำครับ🧵🧵🧵👐🏻👐🏻👐🏻 Pop​ Art​ Embroidery​ Handicrafts 🌲🌲🌲🌊🌊#gypsy #gypsymoon #gypsystyle #gypsyshop #handmade #handicrafts #boho #bohemian #bohostyle #diy #beach #bag #crochet #hip #hippie #popart #embroidery #woven #basket #popart #art #oldschool #paint #painting #colourful #frida kahlo #madetoorder#ปักมือ#ปักมือด้นมือ


0💬Normal

MURAH! MURAH! MURAH! . . Woven Label Damask (Label Sulam) . . Qty order : Minimum 100pcs Size : 50mm x 20mm (standard) Production : 5-7 hari bekerja! . . Nak label tag macam diorang ni? Hanya yang berani nak berjaya maju ke hadapan je boleh whatsapp kami. Kami bantu buat label anda dari A-Z 🤗😍 . . ☑️ High quality HD printed! . . ☑️Material tenunan yang superb dan kemas! . . ☑️Sistem pemesanan yang teratur! . . ☑️ Siap sepantas 5 hari bekerja! . . ☑️ Minimum order 100pcs jee . . Siapa cepat dia dapat! . . http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60109754993 . . Ig & FB: joyahlabel . . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #wovendamask #duckscarves #tudungmurah #shawls #shawlmurah #tudungbawal #wovenlabelmurah #labelkainmurah #wovenlabelkl #jahittudung #shawlchiffon #labelkain #labeltagmurah #joyahlabel #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #labeltudungmurah


0💬Normal

" Wehhh!!!! Murah giler buat woven label dengan @joyahlabel 😍.. !" Woven label kami sulam tauuu..nama brand korang tak hilang laaa..superp!! 😎 Sebab apa korang kena buat label dengan kami : • Low ⬇️ price • Low ⬇️ moq • Free design • Free consultation Dah tak payah nak nanti2..order sekarang..sampai bile nak biar orang tak kenal product kita.. 🏃🏃 Make a move!!! http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60176280079 http://www.wasap.my/60176280079 labeltudung#labelpakaian#labelbesimurah#labelbesi#metaltag#woven#labelplastik#labelbaju#labelmurah#labelkain#hijabista#hijabfashion#jenamasendiri#jahitpukal#duckscarves#tudungmurah#shawls#shawlmurah#tudungbawal#metaltagmurah#charmmirah#charm#labeltag#joyahlabel#sayajualtudung#jualtudungmurah#labeltudungmurah


0💬Normal

Готов тканый шарф из Дундаги🧣🤗 Фото перед стиркой. #ручноеткачество #рукоделие #ручнаяработа #ткачествонабердо #ткачество #тканыйпалантин #тканыйшарф #дундага #дундагамоймикрокосмос #дундагомания #дундажьенастроение #страстиподундаге #weaving #scarf #handmade #instaweaving #dundaga #dundagawool #wovenscarf #loveweaving #wovenstole #handweaving #beautiful #woven #loomweaving


0💬Normal

Kenapa perlu order label anda dengan kami? . . ✅ Harga terendah di pasaran, ✅ Servis cekap dan berkualiti, ✅ Sistem pemesanan yang teratur, ✅ Kami bantu untuk buat label yang terbaik dan berkualiti tinggi, ✅ Design yang mantap dan bakal memenuhi citarasa anda! . . Oh ya, PROMO terbaru kami dah pun baru kami launch! Apa lagi? Cepat tanya kami sementara PROMO kami masih valid. . . Jom order label dengan kami! . . Whatsapp/Call . . http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60176280079 http://www.wasap.my/60176280079 http://www.wasap.my/60176280079 . . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #tudungmurah #shawls #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charmmurah #charm #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah #joyahlabel #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #labeltudungmurah


0💬Normal

Kenapa perlu order label anda dengan kami? . . ✅ Harga terendah di pasaran, ✅ Servis cekap dan berkualiti, ✅ Sistem pemesanan yang teratur, ✅ Kami bantu untuk buat label yang terbaik dan berkualiti tinggi, ✅ Design yang mantap dan bakal memenuhi citarasa anda! . . Oh ya, PROMO terbaru kami dah pun baru kami launch! Apa lagi? Cepat tanya kami sementara PROMO kami masih valid. . . Jom order label dengan kami! . . Whatsapp/Call . . http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60109754993 http://www.wasap.my/60176280079 http://www.wasap.my/60176280079 http://www.wasap.my/60176280079 . . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #tudungmurah #shawls #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charmmurah #charm #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah #joyahlabel #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #labeltudungmurah


0💬Normal

Next Page